Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2012 - Okami kodomo no Yuki to Ame - anime = CSFD 84% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2012 - Okami kodomo no Yuki to Ame - anime = CSFD 84% Názov:2012 - Okami kodomo no Yuki to Ame - anime = CSFD 84% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-04 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Animovany,Drama,Fantasy,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/308329-vlci-deti/prehled/


       
       


    Quote:
    Vlčí děti

       Japonsko Ókami kodomo no Ame to Juki
       Japonsko おおかみこどもの雨と雪
       Japonsko Ōkami kodomo no Ame to Yuki
       USA Wolf Children  

    Animovaný / Drama / Fantasy / Romantický
    Japonsko, 2012, 117 min
    Režie: Mamoru Hosoda
    Scénář: Mamoru Hosoda, Satoko Okudera
    Hudba: Masakacu Takagi
    Hrají: Aoi Mijazaki, Haru Kuroki, Jukito Nišii, Bunta Sugawara, Kumiko Asó, Megumi Hajašibara, Micuki Tanimura, Tamio Óki, Šóta Sometani, Amon Kabe, Mone Kamiširaiši, Takuma Hiraoka, Masahiro Usui, Kanau Tanaka, Tomie Kataoka, Kóhei Ikeue, Jóhei Tadano, Eiičiró Tokumoto, Cuda Eizó, Asuka Minamori, Jóko Óno, Tomoko Hiracudži, Ami Nanase, Júi Fudžimaki, Tadaši Nakamura, Takao Išii, Masakazu Itó, Taiči Masu, Teruo Seki


    Quote:
    V překladu "Vlčí děti Ame a Yuki". Film je o rodičovské lásce a celkem pokrývá děj třinácti let. Příběh začíná u devatenáctileté Hany, která na vysoké škole potká a zamiluje se do "vlčího muže". Jejich láska je vzájemná a vede až ke svatbě, po které se jim postupně narodí dvě děti, holčička Yuki a chlapeček Ame. Všechno je v pořádku a nikdo nemá o existenci "vlčích dětí" ani ponětí. Když ale Hanin manžel nečekaně zemře, rozhodne se Hana přestěhovat se na venkov, daleko od města, a tam vychovávat své děti.


    Quote:
    audio=english, titulky=slovak,czech,english


    Quote:
    Film, který jsem viděl nadvakrát, protože poprvé jsem ho po pár minutích vypl, protože jsem byl přítomností romantiky a vlkodlaka zároveň natolik vyděšen, že sem nemohl pokračovat. Pak se mi dokonce podařilo dokonale zapomenout, že tenhle film existuje, tak jsem si ho znovu stá... Pořídil a díky za to, ono to totiž naštěstí není vůbec špatné, vlkodlakům navzdory. Záběry na malé chlupáče byli roztomilé, děj docela zajímavý... Ale ne natolik, aby zamaskoval lehkou rozvleklost děje a ne ve všech fázích příkladnou atmosféru, která mohla být tu tísnivější, tu zas laskavější, nebo melancholičtější, naštěstí je ale závěr, ač očekávaný a nijak nepřekvapující, natočený zdařile a z předchozího děje si bere jen to nejlepší. PS: tohle anime má nejúchvatnější záběr na lišku všehomíra.


    Quote:
    Presťahovať sa z rušného moderného megapolisu na horskú samotu, prečo nie? Lenže v tomto prípade nejde ani tak o voľbu ako o nutnosť utiecť pred všetko vidiacimi očami obyvateľov mesta. Skryť pred doternými zrakmi modifikované deti. Uprostred prírody sa divák dozvie niečo zo zásad pestovania zemiakov a iných plodín, kochať sa môže na záberoch prírody. pritom dostane alegorickú bájku o rôznych spôsoboch a možnostiach osamostatňovania sa ľudských jedincov od svojich rodičov. A o prežití v komunite viac či menej roztrúsených susedov - lazníkov. Krásna animácia, trochu alegórie a dojímavé zábery uprostred prírody si nejaké tie hviezdy zaslúžia. No zďaleka nie absolutórium, pretože tentoraz všetka ta prírodná motivácia a celý príbeh neboli podané prirodzene, ale bol trošku cítiť kalkul. Vypočítavosť na efekt dávkovaných scén spontánnej radosti, dojímavej zamilovanosti, trpkého smútku, spoločnej radosti v rodine, srdce zvierajúcich scén slzivého smútku. Bližšie skôr priemeru, no ó hory, ó horská a srdcu blízka kopaničiarska scenéria tentoraz vyzdvihla hodnotenie hore.


    Quote:
    Milý Bože, proč jsem se já nenarodila jako vlčí dítě? Asi u mě máš teď malé bezvýznamné mínus. A za to, že jsem ani nepotkala vlčího muže, máš další! Nedivím se Haně, že se do něj zamilovala, vždyť i já jsem u televize slintala a to byl kreslený :o) Nádherný příběh o výchově dětí, které jsou o to víc strastiplné, když se Vám dítě při vztekání promění ve vlka. Chvílemi jsem ani nedýchala, hlavně co se přírody týká. Nebylo místy vůbec poznat, že se jedná o anime a né o skutečné záběry přírody. Hanu jsem musela celou dobu obdivovat, jak vše zvládala a přitom se držela slov svého otce "Vše brát s usměvem". A co se týká Yuki a Ameho, bylo zajímavé pozorovat jejich vývoj a rozhodnutí, jestli chtějí být člověkem nebo vlkem. A ač jsem celým příbehem oslněna a považuji Vlčí děti za jedno z nejkrásnějších anime, co jsem zatím viděla, nemůžu jít do plných, protože mi vadila stopáž. Dlouhé záběry mi vyvolané pocity ničily až začaly nudit, což je opravdu škoda. Každopádně toto anime stojí za zhlédnutí.


    Quote:
    Fantastic film about growing up and living between two worlds

    Wolf Children tells the tale of two children, who have been born to a normal university female student and to a werewolf man. From their father they inherit the ability to turn into wolves, which manifests almost immediately after their birth. Unfortunately their father dies and it quickly becomes apparent that werewolf children just cannot be brought up in the city. At least not alone. Thus their mother does the sensible, but also risky, thing and moves to the countryside to farm the land and to raise her children in peace.

    From that intriguing beginning we get a beautiful film about the problems of growing up while straddling two heritages. Yuki, the older of the two children, is much more outgoing and brave, and she's at first much more comfortable with her wolf blood than her brother Ame, who's more cautious about the wolf within, but also understands it on a level that Yuki can never reach. It's a very fitting allegory and the film takes full advantage of the possibilities offered. Especially near the end the film has some absolutely beautiful and thoughtful moments when the children, now young teenagers, finally have to start making decision about which of the worlds they want to belong to.

    I also have to praise the character of the mother, Hana. She's so often clearly way in over her head, but her stubbornness and constant cheerful outlook on life carry her through even the hardest periods. She's very human in how she struggles, but in the best possible way, because it's exactly her humanity that gives her strength.

    Studio Madhouse's animation style is still very smooth and fluid, though I do find that their character models are a bit simplistic when you put them against lush nature backgrounds. Not really a problem, but personally I would have preferred a bit more naturalistic approach to the designs.

    Wold Children is a fantastic film for all fans of anime and for those that are interested in the dichotomy between the world of beast and the world of man.


























    kronos18, pohee, Trismegistos,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    JiBi
    Ratio 0.56

    Clen

    16/02/2024 13.03.10
    Nebylo by možné sdílet? Díky


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.298 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 08:35
    sql

    TOPlist